Top
Klantbeoordelingen
Ingevulde klantbeoordelingen via klanttevredenheidsformulier en via reviewspot vanaf 2014:

Datum invullen beoordeling 11-13-2016
Informatie op de website 5/5
Bestelgemak 5/5
Snelheid levering 5/5
Klantvriendelijkheid klantenservice
Reactiesnelheid klantenservice
Eindoordeel 5/5
Ruimte voor opmerkingen super knuffel en super snelle levering.
Uw naam N van de Sluis
Wat heeft u gekocht magnetronknuffel


Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ezel warmies

super mooi product voor onze stichting. Heel blij mee. Goede service en snel

Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Leuk als cadeau

Bestelling was snel en goed verzorgd.

Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

perfect en snel

perfect

Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Fabulous bears

Ordered one for myself and my daughters saw and loved it. They loved it so much I ordered 2 more for them!
Olso friends love them so I know what to get them for their birthdays.
Very happy and great gift!

Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Super snel geregeld

Ik belde om 15:30 dus was eigenlijk te laat om het pakket met warmies paard nog de volgende dag geleverd te krijgen. Ik had de volgende dag een afspraak bij een vriendin waar ik het kado echt voor nodig had. De eigenaar heeft ervoor gezorgd dat het pakket toch nog op tijd binnen was. Super service !!!



Datum invullen beoordeling 17-08-2015
Informatie op de website
Bestelgemak
Snelheid levering
Klantvriendelijkheid klantenservice
Reactiesnelheid klantenservice
Eindoordeel 5/5
Ruimte voor opmerkingen Hoi!
Het product lijkt mij zo leuk dat ik hem heb gekocht. Het is erg handig voor mijn maandelijkse damesprobleem 😩. Warm & koud is mogelijk. Dat vind ik zo vet 😍.
Uw naam Yasira
Wat heeft u gekocht konijn


Datum invullen beoordeling 28-01-2015
Informatie op de website
Bestelgemak
Snelheid levering
Klantvriendelijkheid klantenservice
Reactiesnelheid klantenservice
Eindoordeel 5/5
Ruimte voor opmerkingen Wauw, dat is nog eens service!

Ik wilde een knuffel bestellen maar die was niet op voorraad, toen heb ik de naam gekregen van een concurrent die het wel op voorraad had.

Zelfs als ze er niets aan kunnen verdienen helpen ze je ook verder.
Uw naam Rianne
Wat heeft u gekocht

Datum invullen beoordeling 17-09-2014
Informatie op de website 5/5
Bestelgemak 5/5
Snelheid levering 5/5
Klantvriendelijkheid klantenservice 5/5
Reactiesnelheid klantenservice 5/5
Eindoordeel 5/5
Ruimte voor opmerkingen Wat een schattige warmteknuffel voor de zieke in huis. Leuk design en snelle levering.
Uw naam Mark
Wat heeft u gekocht Magnetronknuffel konijn

Datum invullen beoordeling 11-07-2014
Informatie op de website 5/5
Bestelgemak 5/5
Snelheid levering 5/5
Klantvriendelijkheid klantenservice 5/5
Reactiesnelheid klantenservice 5/5
Eindoordeel 5/5
Ruimte voor opmerkingen Bijzonder goede service! Na contact Ivm een verjaardags-kado is het product persoonlijk afgeleverd, zodat dit alsnog op tijd in huis was.
Uw naam Bjorn
Wat heeft u gekocht magnetronknuffel

Ervaring via stichting webwinkelkeur in periode februari 2014 - februari 2015

Magnetronknuffel webwinkel

klantenoordeel
9.0/10

gemiddelde beoordeling uit 6 klantenreviews
+
100%
+/-
0%
-
0%

Reviews van klanten

Deel uw ervaring met dit bedrijf >
Goed
Eddy Spetebroot
op 16-02-2015
Levertijd
Klantvriendelijkh.
Prijs/kwaliteit
Nazorg & garant.
N.v.t.
Snelle en correcte levering
joke
op 26-01-2015
Levertijd
Klantvriendelijkh.
Prijs/kwaliteit
Nazorg & garant.
Het product is van goede kwaliteit. Makkelijk te vinden, snel geleverd en zo iemand snel blij kunnen maken. Fijn dat het ook voor je ingepakt kan worden met een leuk kaartje erbij, aangezien de producten die jullie verkopen toch echt leuke cadeautjes zijn. (Fijn als daarom de inpak prijs laag blijft of er geen prijskaartje aan zal zitten)

Groetjes en werkse,
een tevreden klant
Thijmen
op 27-12-2014
Levertijd
Klantvriendelijkh.
Prijs/kwaliteit
Nazorg & garant.
Echt een super ervaring van deze winkel

Voor mijn meidentweeling was ik met spoed op zoek naar 2 magnetronknuffels.
Ze hebben alles gedaan om zo snel mogelijk de knuffels op te sturen.
Omdat het niet sneller kon als de dag na hun verjaardag kregen ze er allebei een kleine knuffel bij.

Mijn meiden waren super blij met een mama en baby knuffel.

Super deze service....dat tref je niet zo vaak
JFM van der Aalst
op 07-10-2014
Levertijd
Klantvriendelijkh.
Prijs/kwaliteit
Nazorg & garant.

Kiyoh beoordelingen t/m 2014, met ingang van februari 2014 overgestapt naar stichting webwinkelkeur.

Magnetronknuffel webwinkel
totaal score
10
Prijs
9
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Beoordelen
Laatste beoordeling
90 beoordelingen
2929 keer bekeken
100% beveelt dit bedrijf aan
Klant

08/02/2014

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Single, 35-55 jr
9
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Snelheid/Levertijd
10
Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
10
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Bjorn
Spijkenisse

31/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Jong stel <35 jaar="" br="">
Aankoop
Magnetronknuffel
10
Pluspunten
Bijzonder goede service! Na contact Ivm een verjaardags-kado is het product persoonlijk afgeleverd, zodat dit alsnog op tijd in huis was.
Verbeterpunten
Ga zo door!
Prijs
9
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9
thibault
rijmenam

26/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin <35 jr="" div="">
10
Pluspunten
zeer goede service!
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
10
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Mary
Eindhoven

24/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Stel 35-55 jr

Aankoop
3 x magnetron knuffel
10
Pluspunten
Ben helemaal blij dat ik mijn bestelling de volgende dag in huis had, ik was een beetje aan de late kant maar mijn cadeautje was op tijd door de super snelle levering
Verbeterpunten
Vooral zo door gaan, super.
Prijs
10
Snelheid/Levertijd
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Verbon
Geldrop

24/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin 35-55 jr
10
Pluspunten
Na telefonische informatie gelijk besteld en direct verzonden. Volgende dag in huis.
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
10
Communicatie
10
Kennis & Vakmanschap
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Kwaliteit
10
Afspraken nakomen
10
Ferdi
Sassenheim

23/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Single, <35 jr="" br="">
Aankoop
Magnetronknuffel aap
8
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
7
Snelheid/Levertijd
9
Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
7
Communicatie
8
Afspraken nakomen
9
Klant

19/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin 35-55 jr
10
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Kennis & Vakmanschap
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
anita
sittard

17/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin 35-55 jr

Aankoop
magnetronknuffel hond
8
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
8
Afspraken nakomen
9
Snelheid/Levertijd
9
Hanne
Meeuwen (BE)

15/12/2013

Aanbeveling: ja


10
Pluspunten
- de knuffel die ik in gedachten had, was niet meer op voorraad. Er werd voor mij gezocht naar een andere firma die deze knuffels aanbiedt.
- super vriendelijke en snelle service via mail.
- op twee dagen tijd geleverd (in België), hier kunnen veel webshops nog wat van leren!
- en uiteraard super schattige knuffeltjes!
Kortom, ik ben fan!
Verbeterpunten
Absoluut niet van toepassing!
Klant

13/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Jong stel <35 jaar="" div="">
9
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
7
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
9
Snelheid/Levertijd
10
Jiri
Amsterdam

06/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Single, <35 jr="" div="">
8
Pluspunten
Voor sinterklaas wilde ik een knuffel bestellen die op het moment niet leverbaar was.
Na een mailtje werd mij verteld dat ik hem gewoon kon bestellen en ze er voor zouden zorgen dat hij op tijd aan kwam.
Gedurende het proces ben ik steeds per mail op de hoogte gehouden van de status, door een van de medewerkers. Zeer prettig.
En ondanks dat postNL 4 dagen nodig had om te bezorgen, heb ik hem inderdaad op tijd binnen gekregen!
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Personeel
9
Communicatie
9
Snelheid/Levertijd
7
Klant
zwolle

05/12/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Jong stel <35 jaar="" div="">
10
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Kwaliteit
10
Afspraken nakomen
10
Snelheid/Levertijd
9
Nazorg & Garantie
10
Jos

27/11/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin 35-55 jr
8
Pluspunten
Snelle levering!
Verbeterpunten
Informatie bij de magnetronknuffel klopt niet. Er staat dat er een uitneembare vulling is, maar dat is niet zo.
Prijs
5
Kwaliteit
7
Snelheid/Levertijd
9
Antwoord Magnetronknuffel webwinkel

U had een schildpad besteld, de fabrikant heeft deze magnetronknuffel veranderd waardoor deze nu niet meer met uitneembare vulling is. De informatie was echter niet aangepast.
N.a.v. deze beoordeling is de informatie direct aangepast.
Hartelijk dank voor uw feedback
Klant
Amsterdam

20/11/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
55 jr of ouder

Aankoop
Magnetronknuffel POES
7
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
6
Kwaliteit
9
Snelheid/Levertijd
9
Sanne Scheltus
Landgraaf

04/11/2013

Aanbeveling: ja


7
Pluspunten
Super snel geleverd
Verbeterpunten
De knuffel in een 'tas' verpakken en dan in de kRtonnendoos verzenden is toch wT frisser en netter dan de knuffel 'gewoon los' in een 'nieuwe doos' te doen
Ine
Oirschot

07/10/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Stel 35-55 jr
9
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9
Kwaliteit
9
Afspraken nakomen
9
Snelheid/Levertijd
9
Nazorg & Garantie
9
Bettina
Ubbergen

30/09/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin <35 jr="" div="">
8
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
7
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
8
Snelheid/Levertijd
9
Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
10
Kevin
kats

17/09/2013

Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Jong stel <35 jaar="" div="">
8
Pluspunten<